STARTSIDA

Rååbåtarna är ett familjeföretag som sedan 1949 seglat på Öresund med fisketurer, charter och resor till Ven. Detta gör oss till sundets mest erfarna rederi. Varför finns vi och varför har vi funnits i över 70 år?

Det handlar egentligen om ett äventyr, en spännande utflykt eller bara en avslappnade tur. Vi finns för den första fångsten, den hundrade fångsten och allt annat där i mellan.

Vår traditionella flotta är optimal för fiske, fest och just det äventyret du har tänkt dig på Öresund, det är bara fantasin som sätter gränserna. Äventyret börjar på Råå!

METETUR

Vi har nu uppdaterat turlistan med alla vårens meteturer. Båten avgår från Råå hamn 08:00 och kommer tillbaka 15:00 och eftersom det är en längre tur så bjuder vi självklart på både frukost och lunch.

RÅÅ – VEN

Nu börjar vi köra våra efterlängtade turer till Ven! F o m 13/5 så avgår M/S Confident från Råå hamn på lördagar, söndagar samt helgdagar. Välkommen ombord!

SENASTE NYTT

Imorgon seglar vi till Ven 9.30 och tillbaka 16.30. Välkomna! See MoreSee Less
View on Facebook
Det blev en skaplig tut idag, fina torskar på två till tre kilo, perfekta middags fiskar..Imorgon fredag ser det ut att bli riktigt gott fiskeväder, 2-4 m/s och lagom strömm.Vi har gott om Corona anpassade platser kvar för vi kör med två båtar!!Välkomna🎣Vi har alltid gratis parkering 🅿️ ———————————————————————— #råå #rååbåtarna #helsingborg #torsk #fiskebåt #fisketur #öresund #visitsweden #visithelsingborg #visitskåne #skåne #fishing #fishingboat #fishingfun #kickoff #hunting #semester #VEN #sportfiske #lov #öresund #stfturist #metetur #deepseafishing #oceanfishing #event #vecation #höst #utflykt #svensexa See MoreSee Less
View on Facebook

VÅRA TURER

På Ven väntar backafallen med fina picknickställen, härliga stränder för bad och grillning och fantastiska vyer.

Glada passagerare visar upp sin fångst efter ett fint äventyr

Vi avgår från Råå hamn året runt till de berömda fiskeplatserna runt Ven och Helsingborg i Öresund.

Hyr en båt och skapa precis de äventyret som du vill ha.

VI SKAPAR DINA MINNEN OCH DU SKAPAR VÅRA HISTORIER

Vi är stolta över våran flotta och historia.

Ge bort ett äventyr, ge bort ett presentkort! Kontakta oss så ordnar vi ett presentkort på valfritt belopp som går att använda på alla våra turer.

RÅÅ - VEN
Hitta det äventyret som passar dig på Ven!
FISKETUR
Läs mer om alla spännande arter som finns i vårt vackra Öresund!
CHARTER
Skap ett äventyr som passar dig och ditt sällskap!
previous arrow
next arrow
Slider