BÅT TILL VEN

När du anländer med båt till Ven väntar backafallen med fina picknickställen, härliga stränder för bad och grillning och fantastiska vyer. Passa även på att förflytta dig 400 år tillbaka i tiden vid Tycho Brahes Uranienborg. Lättast att ta sig runt ön är med cykel: ta med en egen eller hyr en ovanför hamnen.

Passa dessutom på att titta in hos de olika konstnärer, hantverkare och destillerier som är verksamma på Ven och njut av den vackra naturen med panoramat mot svenska fastlandet och Danmark. Rååbåtarna har en mycket lång tradition och ventrafiken med oss är en stor del av helhetsupplevelsen på ön.

Vi har alltid gratis parkering vid båten.

BÅT TILL VEN & ÖRESUNDS PARADIS

Sommardrömmar på Öresund: Upptäck Ven med våra idylliska fartyg från Rååhamn

Välkommen till en av sommarens största skatter – ön Ven, där havet möter det svenska landskapet. Vill du uppleva den idylliska ön Ven med dess charmiga atmosfär och natursköna skönhet? Våra båt- och färjeturer från Rååhamn i Helsingborg tar dig med på en resa du sent kommer att glömma.

Varför välja våra fartyg till Ven?

När sommaren gör sitt intåg finns det inget bättre sätt att utforska Ven än att ta en av våra idylliska färjor från Rååhamn. Våra fartyg erbjuder bekväma resor och en atmosfär som är svår att slå. Oavsett om du planerar en dagstur eller en längre vistelse, kommer våra färjor att ta dig dit du vill vara på ett bekvämt och underbart sätt.

Sommardagar på Ven: Skönhet och avkoppling

Ven är känd för sina magnifika landskap, pittoreska byar och vänliga atmosfär. På sommaren blir ön en oas för alla som längtar efter en paus från vardagen. Utforska Ven till fots eller på cykel, koppla av på de vackra stränderna, och njut av de lokala restaurangerna som serverar färska skaldjur och läckra rätter.

Boka din Rrsa till Ven idag!

Är du redo att uppleva Ven på sommaren med våra idylliska fartyg? Kontakta oss för att boka din resa till denna underbara ö. Oavsett om du planerar en romantisk getaway, en familjesemester eller en dagstur med vänner, kommer våra färjor att göra din resa till Ven oförglömlig.

Ven är en pärla i Öresund som du inte vill missa, och våra idylliska fartyg som avgår från Rååhamn gör det enkelt att uppleva denna underbara ö på sommaren. På Rååbåtarna är vi här för att göra din resa till Ven så smidig och njutbar som möjligt. Kontakta oss idag och låt oss ta dig med på en oförglömlig sommarutflykt till Ven!

Vi har alltid gratis parkering vid båten.

PROVA PÅ DET FANTASTISKA ÖLIVET

Full 2
UPPLEVELSER
På Ven skapas sommarminnen för livet!
Full 2
Full 3
PRESENTKORT
Ge bort ett äventyr, ge bort ett presentkort!
Full 3
previous arrow
next arrow