FISKETUR

Våra fisketurer avgår från Råå hamn året runt till de berömda fiskeplatserna runt Ven och Helsingborg i Öresund.

Vintermånaderna fiskas det stortorsk i och runt djuphålorna. Öresundsrekordet är 31,5kg. När vår och försommaren kommer blir torsken något mindre och under soliga dagar kommer horngäddan in i stora stim.

Juni, juli och augusti fångas många olika arter som stora gråsejar och torsk upp till 10kg. När strömmarna passar kommer makrillen in i sundet. Under höstmånaderna fiskas det stor, fet sill i enorma stim blandat med fint torskfiske.

En oerhört populär fisketur är våra mete-turer som innebär att vi bottenmetar, framförallt efter plattfisk. Detta fiske kräver mer utrymme och då är vi något färre ombord.

Är du långväga, så erbjuder vi övernattning på Miatorps vandrarhem ( hotel standard)
Dubbelrum inkl frukost för endast 890 kr.
Boka i god tid innan din fisketur: 042-131130 ange ”Fiske Råå”

Turlistan för våra populära fisketurer från råå helsingborg landskrona

Våra fisketurer avgår från Råå hamn hela året.

Prislista för våra populära fisketurer från råå helsingborg landskrona

Ombord har vi allt som behövs för en lyckad fisketur.

ENKELT ATT HITTA TILL VÅR FISKETURER

Vi har alltid gratis parkering vid båten.

Fisketurer i Öresund: Fånga minnen och fisk i sundets pärla

Välkommen till en av Öresunds mest spektakulära fiskedestinationer! Öresund är inte bara en naturskön vatte, utan också ett paradis för fiskeentusiaster. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, finns det något för alla här. Fisketurer i Öresund ger dig möjligheten att koppla av i naturen, fånga imponerande fiskar och skapa minnen som varar livet ut.

Varför Öresund?

Öresund är unikt på många sätt. Dess läge mellan Sverige och Danmark gör det till en hotspot för en mängd olika fiskarter. Här kan du hitta allt från havsöring och lax till torsk och makrill. Dessutom erbjuder Öresund fantastiska vyer över det omgivande landskapet och möjligheten att uppleva den skandinaviska kustens charm.

Våra fisketurer

Vi på Rååbåtarna är stolta över att erbjuda skräddarsydda fisketurer i Öresund. Oavsett om du är ute efter en kort dagstur eller en längre äventyrsresa, har vi något som passar dig. Våra kunniga guider har årtionden av erfarenhet och kommer att se till att din fisketur blir minnesvärd och givande.

Utrustning och båtar

Vi förstår vikten av rätt utrustning för en framgångsrik fisketur. Därför har vi noggrant utvald utrustning och båtar för just detta ändamål som gör din upplevelse både säker och effektiv. Vi tillhandahåller allt du behöver, inklusive fiskespön, beten och säkerhetsutrustning.

Hållbarhet och bevarande

Vi bryr oss om miljön och bevarandet av våra havsområden. Därför följer vi strikta regler och riktlinjer för fiske i Öresund. Vi uppmuntrar också våra kunder att följa våra och myndigheters rekomendationer för att bevara fiskpopulationerna för framtida generationer.

Boka din fisketur i Öresund idag!

Sätt segel mot äventyret och boka din fisketur i Öresund med oss på Rååbåtarna. Oavsett om du är ensamresenär, en grupp vänner eller en familj, kommer vi att se till att din fisketur blir oförglömlig. Kontakta oss för att få mer information och boka din resa redan idag!

Slutsats

Fisketurer i Öresund är ett fantastiskt sätt att uppleva den skandinaviska skönheten och samtidigt njuta av spännande fiskeäventyr. På Rååbåtarna har vi allt du behöver för en framgångsrik och minnesvärd fisketur. Välkommen till Öresund och låt oss hjälpa dig fånga ditt livs fisk!

MER OM VÅRA FISKETUR

Full 1
FISKETÄVLING
Fisketävling och välgörenhetstur anordnas årligen där alla pengar går till utvald organisation.
Full 1
Full 2
FISKETUR
Läs mer om alla spännande arter som finns i vårt vackra Öresund!
Full 2
Full 3
PRESENTKORT
Ge bort ett äventyr, ge bort ett presentkort!
Full 3
previous arrow
next arrow