CHARTER

Skräddarsy Ditt Ultimata Äventyr med Rååbåtarna

Skapa exakt det äventyr du drömmer om med Rååbåtarna. Vi erbjuder skräddarsydda charterturer som passar både små och stora sällskap. Oavsett om du planerar en kick-off, kundinbjudning, svensexa, möhippa eller andra aktiviteter, så är det alltid något speciellt med en utflykt tillsammans med en välsmakande middag i en charmig dansk hamn.

Vi samarbetar med flera aktörer i Öresundsregionen för att kunna erbjuda dig den mest skräddarsydda och uppskattade upplevelsen möjligt.

Förutom våra populära evenemang som inkluderar lerduveskytte, fisketävlingar och trekamp på Ven, kan vi även ordna turer runt Kullaberg och Nimis om det låter intressant för dig. Om du har önskemål om charterturer till andra fiskevatten är vi mer än villiga att organisera det åt dig. För mindre sällskap kan vi också erbjuda övernattning ombord.

Allt är möjligt när du hyr en båt från oss. Vi brinner för att skapa den ultimata upplevelsen tillsammans med dig, så tveka inte att kontakta oss. Ring oss så hjälper vi dig att planera och förverkliga ditt drömäventyr!

SKAPA PRECIS DET ÄVENTYRET DU VILL

Unika Öresunds äventyr: Charter båtar för alla tillfällen

Välkommen till en värld av möjligheter på Öresund! Vill du skapa minnen som varar livet ut? Letar du efter det perfekta sättet att fira en svensexa, möhippa, en speciell middag eller en oförglömlig skaldjurskryssning? Våra båtcharter på Öresund erbjuder den ultimata plattformen för din drömaktivitet.

Varför välja båtcharter på Öresund?

Öresund är en plats av otrolig skönhet och mångfald. Det är en plats där land möter hav och där möjligheterna är oändliga. Oavsett om du drömmer om en romantisk middag på vattnet, en spännande fisketur eller en fest med dina närmaste vänner, så har vi den perfekta båten och upplevelsen för dig.

Svensexor och Möhippor: Njut av sista friheten

Svensexor och möhippor är speciella ögonblick i livet, och de förtjänar en unik och minnesvärd upplevelse. Våra båtcharter ger dig möjlighet att fira med stil, oavsett om du vill ha en avslappnad dag på vattnet eller en sprakande fest under stjärnorna. Låt oss ta hand om detaljerna medan du och ditt sällskap njuter av stunden.

Middagar och Skaldjurskryssningar: Kulinariska höjdpunkter på vattnet

För de som älskar god mat och fantastiska vyer erbjuder vi middagar och skaldjurskryssningar som kommer att förföra dina sinnen. Vår besättning kommer att servera utsökt mat medan du njuter av den förtrollande atmosfären på Öresund. Det är den perfekta inramningen för romantik eller en minnesvärd måltid med vänner, familj, kolleger eller kunder.

Fiske och Äventyr: Fånga din drömfisk

För fiskeentusiaster är Öresund ett paradis. Våra fiskecharter ger dig chansen att fånga den stora fångsten och njuta av spännande stunder på vattnet. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, kommer våra experter att se till att din fisketur blir en succé.

Boka ditt båtcharter idag!

Dina drömmar kan bli verklighet på Öresund med våra båtcharter. Kontakta oss för att boka din drömaktivitet och låt oss göra den till verklighet. Oavsett om det är en svensexa, möhippa, middag, skaldjurskryssning, fisketur eller något annat, så är vi här för att göra din upplevelse oförglömlig.

Slutsats

Våra båtcharter på Öresund erbjuder unika möjligheter att skapa minnen och uppleva skönheten i havet. På Rååbåtarna är vi dedikerade till att göra din upplevelse så speciell som möjligt. Kontakta oss idag för att boka din drömaktivitet och ta det första steget mot en minnesvärd tid på Öresund!

Full 3
TUR TILL NIMIS
Ta en tur till en vacker plats och njut av vyerna och sällskapet.
Full 3
Full 3
MIDDAG
Upplev känslan av att avnjuta en härlig måltid mitt på ett härligt sund.
Full 3
Full 3
TUR TILL VEN
Öresunds pärla erbjuder många olika aktiviteter både för den mer äventyrliga och den som vill ta de lite lugnt.
Full 3
previous arrow
next arrow

ENKELT ATT HITTA TILL OSS

Vi har alltid gratis parkering vid båten.