TONFISK SAFARI

Den väldigt kända och mäktiga blåfenade tonfisken finns nu i Öresund och vi erbjuder er tonfisk safari!

Den blåfenade tonfisken kan väga upp runt 700 kg och bli ungefär 4 meter lång, med sin topphastighet på ca 75 km/h tvingar dom upp sitt byte till ytan och det resulterar i ett av världshavens mest imponerande hopp!

När tonfisken kommer in i öresund i under sensommaren börjar våran populära tonfisk safari där man har chansen att se dessa mäktiga djur. Då det är lite väder beroende så uppdateras turlistan kontinuerligt på Instagram och facebook.

Vi kan även anordna chartrade turer där ni får ha båten för er själva. Hör av er så fixar vi de!

Tonfisk Safari i Öresund: Upptäck Havets Under med Tonfisk, Näbbval, Tumlare och Säl

Välkommen till en oförglömlig resa genom Öresund! Här får du chansen att uppleva en spännande tonfisk safari och möta några av havets mest imponerande varelser – tonfiskar, näbbvalar, tumlare och sälar. Med avresa från Råå i Helsingborgs kommun erbjuder vi en unik möjlighet att utforska Öresunds marina liv på nära håll.

Råå: Din Startpunkt för Äventyret

Råå, en charmig hamnstad längs Öresunds kust, är vår utgångspunkt för denna oförglömliga resa. Denna pittoreska plats är känd för sitt rika marina liv och ger en perfekt start för din tonfisk safari.

Tonfisk Safari: Jakten på Oceanens Kung

Höjdpunkten på din resa är utan tvekan vår tonfisk safari. Tonfisken, känd för sin styrka och kraft, är en majestätisk fisk som är skyddad i Öresund. Med vår erfarna besättning och våra genuina båtar kan du spåra denna magnifika fisk och kanske fånga den på bild under din safari. En tonfisk safari med oss är en chans att uppleva naturens kraft på nära håll.

Möten med Näbbvalar, Tumlare och Sälar

Förutom tonfisk, erbjuder vår tonfisk safari även möten med andra fantastiska marina djur. Öresund är hem för näbbvalar, som imponerar med sina spektakulära hopp. Tumlare, lekfulla och snabba, dyker upp i stora stim och fascinerar alla. Sälar, med sin nyfikna natur, följer ofta båten och skapar minnesvärda stunder. Vår kunniga besättning delar gärna med sig av sin djupa kunskap om dessa djur under safarin.

Boka Din Tonfisk Safari Idag!

Drömmer du om att möta en majestätisk tonfisk eller se näbbvalar, tumlare och sälar i deras naturliga miljö? Ta chansen att göra denna dröm till verklighet genom att boka din tonfisk safari från Råå i Helsingborgs kommun idag. Vi erbjuder en resa som tar dig närmare havets underverk än någonsin tidigare.

Tonfisk safari i Öresund är en exceptionell upplevelse som låter dig utforska havets mest fascinerande varelser. På Rååbåtarna är vi stolta över att erbjuda detta unika äventyr från Rååhamn i Helsingborg. Kontakta oss för mer information och boka din resa för att upptäcka tonfiskar, näbbvalar, tumlare och sälar i Öresunds magiska vatten!

Full 3
PRESENTKORT
Ge bort ett äventyr, ge bort ett presentkort!
Full 3
Full 1
FISKETÄVLING
Fisketävling och välgörenhetstur anordnas årligen där alla pengar går till utvald organisation.
Full 1
previous arrow
next arrow