TONFISK SAFARI

Den väldigt kända och mäktiga blåfenade tonfisken finns nu i Öresund och vi erbjuder er tonfisk safari!

Den blåfenade tonfisken kan väga upp runt 700 kg och bli ungefär 4 meter lång, med sin topphastighet på ca 75 km/h tvingar dom upp sitt byte till ytan och det resulterar i ett av världshavens mest imponerande hopp!

När tonfisken kommer in i öresund i under sensommaren börjar våran populära tonfisk safari där man har chansen att se dessa mäktiga djur. Då det är lite väder beroende så uppdateras turlistan kontinuerligt på Instagram och facebook.

Vi kan även anordna chartrade turer där ni får ha båten för er själva. Hör av er så fixar vi de!

tonfisk safari med Rååbåtarna på Öresund
Blåfenad tonfisk som hoppar efter sitt byte mitt i havet och du har chansen att se den på vår tonfisk safari

Tonfisk Safari i Öresund: Upptäck Havets Under med Tonfisk, Näbbval, Tumlare och Säl

Välkommen till en oförglömlig resa genom Öresund, där du inte bara kan uppleva spännande tonfisk safari, utan också möta några av havets mest imponerande och fascinerande varelser – tonfiskar, näbbvalar, tumlare och sälar. Med avresa från Råå i Helsingborgs kommun är detta din biljett till en extraordinär maritim upplevelse.

Råå: Din Startpunkt för Äventyret

Råå, en pittoresk hamnstad längs Öresunds kust, är vår bas för denna äventyrliga resa. Denna charmiga plats är känd för sitt rika marina liv och möjligheten att komma nära några av havets mest fascinerande invånare.

Tonfisk Safari: Jakten på Oceanens Kung

Din tonfisk safari kommer att vara hjärtat av din resa. Tonfisken, känd för sin styrka och kraft, är en eftertraktad fisk i världen som är fredad i Öresund. Med vår erfarna besättning och båtar har du möjlighet att följa spåren av denna magnifika fisk och kanske få en drömfull tonfisk på bild och en härlig stund på sjön.

Möten med Näbbvalar, Tumlare och Sälar

Men det är inte bara tonfisk som är stjärnan på din resa. Öresund är också hem för näbbvalar, de mäktiga havsjägarna som kan förföra dig med sina spektakulära hopp och fenslag i vattnet. Tumlare, de lekfulla jägaren i havet, kommer att förtrolla dig när de dyker upp i stora stimm. Och sälar, med sin nyfikenhet och charm, kommer att vara din ständiga följeslagare längs vägen. Vår erfarna besättning har djup kunskap om dessa fantastiska djur och kommer att dela med sig av sina insikter under resan.

Boka Din Tonfisk Safari Idag!

Har du alltid drömt om att stå öga mot öga med en majestätisk tonfisk eller se näbbvalar, tumlare och sälar i deras naturliga miljö? Nu är din chans att göra denna dröm till verklighet. Boka din tonfisk safari från Råå i Helsingborgs kommun idag och låt oss ta dig med på en resa som kommer att föra dig närmare havets underverk än någonsin tidigare.

Tonfisk safari i Öresund är en exceptionell upplevelse som ger dig möjlighet att utforska havets mest fascinerande varelser. På Rååbåtarna är vi stolta över att erbjuda detta unika äventyr från Rååhamn i Helsingborgs. Kontakta oss för mer information och boka din resa för att upptäcka tonfiskar, näbbvalar, tumlare och sälar i Öresunds magiska vatten!